Οι υπηρεσίες μου

Συμβουλευτική Υγείας για Kαρκίνο
και Aσθένειες του Tρόπου Zωής  

Από τη δική μου ιστορία υγείας με τον καρκίνο, ένιωσα ότι υπήρχε ένα χάσμα μεταξύ της ιατρικής πρακτικής και του ασθενή που θέλει να μάθει τι μπορεί να κάνει για να προάγει την υγεία του και να επικεντρωθεί στην πρόληψη.

Η πρακτική μου είναι εδώ για να καλύψει αυτό το κενό.
Όταν ο γιατρός λέει «Είσαι καλά τώρα, κάναμε ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε για εσένα, ζήσε τη ζωή σου και απλά θα έρχεσαι για μερικές εξετάσεις κάθε τόσο.», εγώ λέω «Το ιατρικό σύστημα μπορεί να σε βοηθήσει μέχρι εδώ, τώρα είναι η ώρα να πάρεις την υγεία σου στα χέρια σου, η οποία εξαρτάται από τις καθημερινές σου συνήθειες.
Εστιάζουμε στη διατροφή σου, τη σωματική σου άσκηση και τις συνήθειες του τρόπου ζωής σου. Είσαι έτοιμος/η για αυτό το πολύ ενδιαφέρον ταξίδι;»
Αυτή είναι ολόκληρη η πρακτική μου με πολύ απλά λόγια.
Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά αξίζει όλα τα χρήματα και τον χρόνο στον κόσμο.
Είμαι εδώ για σένα.
Από τον Μάιο του 2019 υποστηρίζω και καθοδηγώ άτομα σε αλλαγές διατροφής και τρόπου ζωής με σκοπό τη βελτίωση της υγείας τους, την προώθηση της μακροζωίας και την πρόληψη ασθενειών.

Πως μπορώ να σε βοηθήσω;

Τα προγράμματα μου προσφέρουν καθοδήγηση και στήριξη, ώστε κάθε άτομο να μπορεί να βρει τον δρόμο του πίσω προς την ισορροπία και την υγεία.
Κύριος στόχος μας όταν αρχίζουμε να συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά είναι να διακόψουμε την εξέλιξη οποιασδήποτε ασθένειας και να δημιουργήσουμε καλύτερη ποιότητα στην καθημερινή ζωή.
Έπειτα, εργαζόμαστε για να αντιστρέψουμε αργά αλλά σταθερά τα συμπτώματα και ασθένειες, κάτι που επέρχεται πολύ φυσικά, μόλις εφαρμοστούν οι προσαρμογές σε διατροφή, άσκηση και τρόπο ζωής.
Το σώμα έχει την ικανότητα της αυτο-θεραπείας! Η Θεραπευτική Διατροφή και η Γιόγκα είναι δύο καταπληκτικοί σύμμαχοι του σε αυτό το ταξίδι!
Close up onto a green smoothie being poured into a glass jarClose up to a bowl filled with raspberries and blueberries

Eπέλεξε την υπηρεσία που σε καλεί περισσότερο